打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [Naval Voyage] -在迢迢萬里的大海上重新演繹激烈的二次大戰

Originally posted by 格劍大師 at 2006-10-7 22:43:

唔係我要串,係你個yim係我地個post度話要比先既-.-
(我得百二中階用英國個支2秒幾3秒reload既5.25'x2都打到成千蚊jj wo- -,reload慢就一定打唔到野?)

p.s:樓上個位覺得船廢比人屈唔緊要,nf有樣專for新手既閃 ...

4架轟/6架魚都過千,過千唔難= =
我支3"x2*6(亞拉)試過過3000......
回復 支持 反對

咁你地話reload慢打唔到jj嗎-.-
我地le度1隻cv閒閒地要對住7-8隻aa船(未計ai同戰機-.-)
7隻jj好快比人分哂.................
回復 支持 反對

=====================================================================================
一個令你夢寐以求的大海

一個不單只令您知道歷史中二戰中的戰艦,戰機,空母...
一個令您控制二戰中所有海上武器的地方...
再一次令(Bismarck)俾斯麥級引擎開動,零式再一次劃破天空,
令一度逞威於海上的“霸主”(Iowa)依阿華級回歸海戰的舞台
一台台新型戰艦來等待你的測試控制
裝備新型的裝備逞威四海...
Naval Voyage 是一個能令你夢寐以求的大海再一次出現

論壇位置:
http://www.hairra.com/

最新板本的下載點
注:請保持兩線下載.
此板本為直接執行板本, 當下載完成, 按下執行後, 請稍等數分鐘(視乎閣下的配備),
它會直接執行一次,第一次執行過之後, NV 主程式的位置將會放置於閣下電腦的
C:\PROGRAM FILES\HAIRRA\NOVALVOYAGE
下載後運行 NVR2.exe
等待更新後 會出現<咚>一聲
按下Enter就可以進入遊戲!

帳號方面,請到此頁面:
Naval Voyage帳號註冊系統
帳號註冊完畢後是即時生效的.

申請遊戲帳號步驟:
1.請在論壇申請論壇帳號
2.新人報到區回覆
3.●Naval Voyage帳號註冊系統註冊遊戲帳號

有關遊戲問題:
大海戰II遊戲資料介紹及教學文庫

來到海灣別館
新增主題發問

Naval Voyage 將令你實現改寫歷史的夢想,征服世界的野心,無邊際的航行。
=====================================================================================
系統穩定、良好線路、24小時無間運作、完全免費的。
而且更具有防止外掛使用的處理
能力系統經過幾度修正, 四國各有專長
不會出現過高的命中率 (磚炮) 及過快的艦隻 (魚雷快艇)
完善的管理系統和即時的資料查詢系統
使你每一場戰鬥都能獲得你對手的情報
新增拍賣限制級艦隻的競投等
令你在前所未有的線上遊戲中以技術互相較量

回復 支持 反對

新的宣傳post
一定download到
回復 支持 反對

我都有玩...唔知見過你未
回復 支持 反對

o.o
你叫咩名呀?@@
打閒比你抽水升lv
回復 支持 反對

Originally posted by #yim1990# at 2006-10-10 18:28:
o.o
你叫咩名呀?@@
打閒比你抽水升lv

用CL既...浪子
回復 支持 反對

E隻汁左啦~d sever私服黎既
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

係私服來ga
不過好穩定,玩家上升到3x-4x 啦~~
快d加入啦~