打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] [動作][日本][入房模式]失落的帝國ROLO [不用安裝 低容量!!]

我想問下點防禦
回復 支持 反對

企定定就會防
回復 支持 反對

隻GAME 好似5錯WO

DOWN緊XDDD
回復 支持 反對

因為好多人唔識安裝APP 之後入game 甘我就講解下la

1.首先去yahoo 打microsoft applocale 之後搵地方下載
*如果搵5到or 無目標就 去下載王到會有
http://www.hotdl.com/dl/download.php?id=845&plusp=0

2.安裝app
*如果係vista安裝5到ge就去e個網
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7008083002146

3.安裝完後就去 返左下角開始果到
開始>>所有程式>>microsoft applocale   
*xp 同vista機 ge位置應該5同 如果上面個位無 就 自己搵下app 係邊到

4.之後開app 再禁返rolo 之後就下一步
選擇日本語  開game就ok
*如果用左app 開5到game   唔用app開到game  
  甘就把rolo 個資料夾放入去c: 到

5.開左game就禁開始遊戲  禁enter/z   (以前有人禁x 取消隻game 以為玩5到xd)

6.load完開始動畫就先出間房
  向前 >> 轉左 >>落樓梯 >>轉左  入有金色甲果間房
  入左去之後同右邊果d npc 有個著黑色甲ge npc傾計 會多個新map
  之後出返一開始間房 今次轉右手邊落樓梯 去到最盡有間房  之後就可以開房/入房/換人物

7,入左人地房如果人物係綠色=人地開始緊 要等人地完場先可以一齊打
  如果5等得就打/exit 離開  or 係到等落去

8.自己開房/入左人地房 如何準備
  去間房右上角有個版 對住個版禁c 之後可以準備

9.開始之後盡量5好cut人地連技 因為好無禮貌

10.新玩家只要5升上r5 就會有50%經 所以多多利用

最後....有咩問題就+入m群問la  我地好樂意幫你解答^__^
回復 支持 反對

點解我成日入人地房都失敗
仲有得自己一個好難玩= =
打一關 有2個大佬
回復 支持 反對

如果有漢化扑丁就好了,日文聲都仲會聲,不過睇就真係好難明
e隻game真係唔錯,佢個控制方法好好玩,仲有連續技ed先特別,好少會係olg到出見,多數都係係psp/pcg果d見多d
回復 支持 反對

36# qq396390978

隻game有中文版一定好多人玩=)
但漢化實在難  希望遲d會有專業人員 睇中佢幫佢漢化la

如果係game 資料 整中文版 就有機會
都問緊人整0.0 希望有機會得la xd

連技真係爽 甘細容量整到甘多野玩真係5易
回復 支持 反對

最新果個緊新檔係咪出左問題- -"  我down極都係一個死左既file 開唔到到~
回復 支持 反對

38# tamtamex

岩岩入M群ge玩家都無話有問題
佢有2個下"在" 點  你try晒2個都5得就入m群
叫人sd比你??
回復 支持 反對

隻game 好玩呀 支持!!

今望多d人玩就好la

聽講就有4轉係咪真ga??
回復 支持 反對