打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] [動作][日本][入房模式]失落的帝國ROLO [不用安裝 低容量!!]

49# 凍檸樂  

隻眼可以5使打0.0打完怪會自動走佬的~
果隻係怕相剋GE魔法

MAG 係果隻老頭好用0.0!
chunkitya 發表於 5-12-2009 10:33

隻灰色史萊姆怕魔法既?
尋晚同我個fd打左勁耐先殺到- -

我e家用緊藍色頭髮可以幫武器附加屬性果個...

死都之門果個地圖,點樣先開門= =?
回復 支持 反對

我5係成回到POST ,SORRY
可以+入M群  快D有人答到你0.0!

隻野基本係魔防SS  全部屬性5怕
只可以用高攻 / 物質種族黎打佢先痛
藍頭ENC 值得玩  好勁隻野  付魔又好勁
但記住付果樣屬性最好有相對屬性+成
E.G放水屬就帶+%水GE介
回復 支持 反對

好GAME 支持!!!
回復 支持 反對

好GAME 5好比佢沈
回復 支持 反對

岩岩收到消息0.0 就快出4轉了 1個月內0.0!! 大家快D黎升LA
回復 支持 反對

其實心得我打左係個YAHOO BLOG到
我打下升LV路線+沖裝LA
*NM= 難度 最難果個

1-5LV 打訓練NM ,出左間房轉左落樓梯 再入左面間野 之後有個著黑色甲企係到GE NPC 同佢講野拿E個MAP
5-10LV打RANK1 MAP NM 最好打推薦LV1,2,3  推薦4,5果個D王好惡 特別係5 5支持打
10-20LV 可以打下 R2 虚ろな街路 OR R2 推薦9LV果個MAP (5同時間5同地方) 打到慢就打下R3 MAP
20-30LV 打古1 NM
30-40打救濟 NM
40-50打古3/古4
50-60 多數都係刷素材升 想爆LV就古4 / 出大海 1個鐘1LV 無問題

*有D 人未到LV就想升RANK 其實無用...因為打5WIN 升左都無用-  -!
20LV R5 可以2轉
2轉40LV R9 可以3轉

沖裝就
SOL/WAR/THF/KNT 為一組...1
MAG/CLC/ENC 第2組...2

第1組人物沖裝就強化STR %  OR DEX %
第2組就  INT % OR CON%

武...如果係第2組人物就強INT / CON +45% 第1組可以5使強 跟LV轉裝
介... 如果係第1組人物就強STR / INT +45% 第2組可以5使強 跟LV轉裝
甲...強化到+45% STR / DEX   OR INT / CON
手甲...強化到+45% STR / DEX  OR INT / CON
足...強化到+45%SET / DEX  OR INT / CON

自己想要強咩 因為S/D % 最高係100% 多都無用 所以岩岩好就得

* 8LV重甲 同 8LV 布服 係最易合+最好用 初期黎講  合E 2套實無死
回復 支持 反對

最新4轉琴晚已經出左 R13 60LV GE 3轉就可以轉

http://www9.atwiki.jp/rolonline/pages/320.html
回復 支持 反對

點解無人支持下GA???好GAME!
回復 支持 反對

大家5好嘗試用任何作幣程式....有人被BAN了
回復 支持 反對

好複雜-____-
回復 支持 反對