打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 【本人特別推介】[重測]香港《龍Online》

因為有周xx係到 所以唔鐘意隻game- -
ls006493 發表於 12-2-2010 00:07

0分重作
回復 支持 反對

大陸年頭就發生出走潮, 人數大大減少

3) 主要死因都係職業失平衡, 內功型PVP, 比外功型強太多
如果等級, 裝備差唔多,  外功型要行近內功型都好難
大部份大陸GAME, 去到最後都係玩PVP, 練外功 or 內,外雙修
真係比純內功(eg 陰+陽)打到叫救命
如果你每日上線練工, 都比人(eg 敵對幫會) 係後面放幾個氣功, 音波P死
你都一定會轉GAME........

nikki38 發表於 10-2-2010 18:59

想請問一下,月氏(弓術)都係用外功既,但小弟唸應該係遠攻,咁PVP時會唔會同內功對峙到??
回復 支持 反對

但係比GAMEONE代理隻GAME會有好GAME變做難GAME囉...
肯定又會好似天子咁...
回復 支持 反對

想請問一下,月氏(弓術)都係用外功既,但小弟唸應該係遠攻,咁PVP時會唔會同內功對峙到?? ...
幪面俠 發表於 12-2-2010 17:33

弓的確係遠距離, 同埋最遠技能"百步穿揚", 都係弓既技能 (唔知有冇記錯)
多多少少都會有D幫助, 話晒先P人點都有優勢先
不過弓牽制技能少, 被動技能(技能最左行)會將一半點數加到身法(勁力+1,技力+1,身法+2)
身法影響閃避, 現時閃避效果唔明顯, 加上弓攻擊力一般, 主修弓係升級最慢, 弓係群P汁雞有利

大陸主流係陰+陽, 遠攻, 牽制技多, 有10秒無敵技能, 可自解負面狀態,
只要加少少點數到勁力, 同外功型一樣, 可以穿皮甲, 再加上技能冰甲加防
如果你唔係玩長兵, 防比你更高..........

不過大陸GAME都係有錢惡晒, 自己做裝比氏族裝強好多, 但係要好多材料 (好似萬3)
沖裝, 商城水又係講錢, 當然有錢既內功型就........

如果想係假期想試下隻GAME, 我覺得 "長兵+醫" or "長兵+琴", 偏向練工型
防高可自補, 琴係+buff, +少補, 其他GAME少見, "咩"住個琴(唔係鋼琴)週圍走係幾有型

祝新年快樂
回復 支持 反對

LEE 隻GAME 花錢花很大 ._.
(( 退出 =)
回復 支持 反對

隻game耐唔耐玩
易唔易上手?
回復 支持 反對

我都有玩過內測^^
感覺上都係走天龍果邊之類既食水路線
等封測既時候再作決定
回復 支持 反對

我都有玩過內測^^
感覺上都係走天龍果邊之類既食水路線
等封測既時候再作決定 ...
五月霜 發表於 16-2-2010 19:50
高LV係冇咩好玩- -...
回復 支持 反對

高LV係冇咩好玩- -...
[HK]賢先生 發表於 16-2-2010 19:55

我最近都搵緊野玩
回復 支持 反對

想問一下,
佢係唔係同魔獸世界/赤壁的戰鬥方式,
要自己搏技同要自己計算技能出招距離???
同埋佢係唔係可以一路行一路打~~~
因為玩慣左赤壁的戰鬥方式,
覺火鳳三國個類的戰鬥方式唔係太好玩~~~
回復 支持 反對